Termékek Menü
Color Pop Katt rá a felnagyításhoz

Color Pop

Ár:
9.490 Ft
Minden játékos kap egy titkos színt. Cél, hogy a táblán lévő 100 korong közül saját színünket tüntessük el legelőször. Ehhez ügyesen kell takitikáznunk, ugyanis ha győzni szeretnénk ellenfelünk még csak nem is sejtheti melyik szín eltüntetése küldetésünk. Nyerni csak gondos tervezéssel és merész blöffel lehet! Az azonos színű összefüggő részek egyszerre kivehetőek, a felszabaduló helyekre lecsúsznak a fölöttük lévő korongok, így a pálya folyamatosan alakul.
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: GI036
Gyártó: Gigamic
Nyomtatási nézet
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A játék célja:


A játék elején véletlenszerűen és titkosan egy-egy színt sorsolunk minden játékosnak. A játékosok színüket lehetőleg minél tovább titokban tartva igyekeznek minél több saját színű korongot kipotyogtatni a táblából.


Játékváltozatok:


1. Egyszemélyes játékváltozat
A játék menete azonos az alapjátékkal. A játékos húz egy titkos korongot, és le kell vennie az összes azonos színű korongot a tábláról. Az egyszemélyes játék kihívása növelhető, ha több korongot is húzunk, és több színt is teljesen el kell tüntetnünk a tábláról.


2. Kétszemélyes játékváltozat:
A játék menete azonos az alapjátékéval, viszont mindkét játékos két titkos korongot húz. A győztes az lesz, akinek két színéből összesen kevesebb korong marad a táblán. Egyenlőség esetén itt is az dönt, hogy melyik játékos vett le kevesebb korongot összesen a két saját színéből.


3. Négyszemélyes változat páros játékhoz:
A játék menete azonos az alapjátékéval, de a játékosok két kétszemélyes csapatot alkotnak. Minden játékos húz egy titkos korongot, és miután megnézte, átadja azt párjának. A pároknak úgy kell ülniük, hogy egy pár két tagja nem léphet egymás után (tehát a párok tagjainak egymással szemben kell ülniük). A játék győztese az a csapat lesz, akiknek két színéből összesen kevesebb korong marad a táblán. Egyenlőség esetén itt is az dönt, melyik csapat tagjai vettek le összesen kevesebbet saját színű korongjaikból.
Hány játékos 2 vagy több játékos
Játékidő 15perc
Játékosok száma 1-5
Ajánlott korosztály 8 éves kortól
Márka Gigamic
Méret 29x29x6cm
Mit fejleszt? logika; kombinációs készség; finommotoros készség; vizuális differenciálás; kooperáció; figyelem
Kinek ajánljuk? fiúknak

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írd meg véleményedMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek

Cikkszám: GI017
8.990 Ft
Cikkszám: GI040
8.990 Ft
Cikkszám: GI021
8.990 Ft
Cikkszám: GI023
8.990 Ft
Cikkszám: GI028
9.990 Ft
Cikkszám: GI019
8.590 Ft
Termék címkék: color pop, Gigamic, színes korongok